Injectables door Skinvision

Een rimpelloos bestaan staat hoog op het verlanglijstje van veel mensen; 'injectables' bieden uitkomst. Onze deskundige BIG geregisterde cosmetisch arts, Babak Delavary, komt 1 keer per maand bij Skinvision; hij gebruikt producten op basis van natuurlijke en/of lichaamseigen stoffen. De injectables (fillers) die de arts gebruik zijnt: hyaluronzuren (natuurlijk bestanddeel in de huid), Radiesse (kalkverbinding die ook aanwezig is in tanden en botten), Stylage, Juvederm, Restylane en Botox/Bocouture.

Botox/bocouture

Bocouture is een gezuiverde vorm van botuline toxine. Bocouture vermindert de overactiviteit van spieren. Al sinds 1980 wordt Bocouture met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine en overmatig zweten. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met Bocouture zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen.

Wanneer pas je botox toe?

- Fronsrimpels, voorhoofdrimpels
- Kraaienpootjes, rimpels neus (bunny lines)
- Kin, migraine, transpiratie
- Wenkbrauwlift, tanden knarsen.

Fillers

Fillers zijn stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels en plooien (zelfs ook littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

Bij Skinvision worden alleen natuurlijke fillers gebruikt op basis van hyolaronzuur. Fillers kunnen worden gebruikt voor volumevergroting of huidverstrakking. Na de behandeling zullen de lijnen in uw gezicht vlakker en minder opvallend zijn en zult u een mooie gladde huid hebben. Uw lippen zijn voller en meer uitgesproken. Als u uw wangen hebt laten behandelen, zult u zien dat u vollere wangen heeft en dat uw gezicht er jonger uitziet.

De resultaten houden lang aan; er is aangetoond dat de effecten van de behandelingen met het product van deze fillers tot 1 ½ jaar lang zichtbaar blijven. Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen.


Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken.

Fillers kunnen worden toegepast bij:

- Rimpels, neus-lip-plooi
- Lip volumevergroting, wallen/ogen
- Mondhoeken, handen
- Neus

Volume/Radiesse 

Het gezicht heeft volume nodig om de effecten van zwaartekracht te compenseren en weer een jeugdig ogende vorm te krijgen. Dit kan worden bereikt met een dermal filler, die ook de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert voor een effectief volumeherstel. De cosmetisch arts van Skinvision gebruikt hiervoor RADIESSE®; dankzij de speciale gel-matrix is het effect van RADIESSE volumising filler direct zichtbaar. RADIESSE heeft fijne calcium microsferen waarmee de lichaamseigen collageenvorming wordt gestimuleerd voor een langdurig volumeherstel. De gel en de microsferen worden in de loop van de tijd volledig door het lichaam afgebroken. RADIESSE volumising filler zorgt voor herstel van volume precies op die plekken waar het verloren is gegaan. Uw diepe rimpels worden zachter, volumeverlies in de wangen wordt hersteld en weggezakte jukbeenderen krijgen weer meer vorm. Uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug. 

Volumeherstel met dubbel effect

- Direct resultaat dankzij de elastische gel-matrix
- Langer durend effect dankzij collageenstimulatie

Veilig in gebruik

Uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken bewijzen effectiviteit en verdraagzaamheid. Vraag uw arts wat RADIESSE volumising filler voor u kan betekenen. 

Flex R 

Flex R is een ooglift correctie zonder snijden. Dit gebreurt door dat er kleine gaatjes in de huid wordt gebrand zodat de huid gaat krimpen. U heeft 1 week last van korstjes en de huid zal daarna nog 2 weken een beetje rozig zien.

 

 

 

© 2016 - 2024 SKINVISION | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel