Permanente make-up | Behandeling

Ik doe alle nieuwe pigmentaties in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Door twee behandelingen te doen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd. Bij de eerste behandeling worden uw wensen qua vorm en kleur uitgebreid besproken.

Wenkbrauwen en lippen worden ook altijd voor getekend zodat u kunt zien hoe het wordt. 

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. Dit is maar 7 dagen zo.

Als uw permanente make-up lichter wordt

Permanente make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en uw leeftijd. U kunt het beste een opfris handeling doen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Wij zetten géén permanente make-up met Nouveau Contour pigmenten. Deze vervagen te snel en laten een rode gloed na!

Na het aanbrengen van wenkbrauwen adviseren wij het gebruik van een sun block. Deze creme beschermt de huid tegen het blekende en oplichtende effect vandag- en zonlicht.

Intake gesprek

Intake gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Graag geef ik het beste advies wat bij u mooi staat en evt teken ik het voor zodat u een idee krijhgt hoe het eruit komt te zien.

Wat te doen bij een koortslip

Heeft u wel eens een koortslip gehad? Is dit belangrijk om te melden als u een liplijn wilt laten zetten. Wij raden u dan het volgende aan: Een week voor de eerste behandeling start u met het innemen van L-Lysine en vitamine C. L-Lysine is een essentieel aminozuur dat de groei van het Herpes simplex virus remt.
 

© 2016 - 2024 SKINVISION | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel